lørdag den 9. april 2011

15 år WOW!

Hej alle, nu er jeg blevet 15! og samtidig med min fødselsdag er foråret også kommet :) Okay i det var i går det var min fødselsdag, og der blæste det helt utroligt meget. Jeg synes nu godt man kan tage højde for at jeg faktisk først blev født 7 min. i 12, og det må så ha' forvirret vejret lidt. ;) Nå tilbage til selve fødselsdagen, det var selvfølgelig en rigtig god dag, og jeg fik GAVER! Ikke så mange, men dem jeg fik var tilgengæld rigtig gode. Jeg tror aldrig jeg har ønsket mig mere til fødselsdag end i år. Ja, ja det kan godt være at jeg er teenager, og derfor ønsker mig ekstremt mange ting, men helt ærligt min ønskeseddel var 5 sider lang, (håndskreven, men der kunne sagtens komme flere på). Jeg er altid sådan en der aldrig får skrevet en ønskeseddel, det lykkedes for mig i år, men var der nogen der fik glæde af den? Nej slet ikke, den blev ikke sendt til noget af min familie. Typisk!

Blandt mine gaver var der to Pigna Nature ringbind, (det havde jeg ønsket mig!) og nu tænker i sikkert; Hvad er det? Pigna Nature er et spicielt mærke indenfor papir, mapper, hæfter osv. og det er lavet af genbrugspapir. :) ^-^ Desuden er der søde og smukke motiver på, fx blomster, majs, kirsebær...

Her ser i mine to ringbind :) flotte ik'?


Nedenfor er der andre Pigna Nature produkter som jeg ejer :) Noget af det bedste ved det er at det ikke er ret dyrt ^-^
       Det her er det ene af de to ringbind, je har også et hæfte dette motiv som je bruger som dagbog

Her er mærket, hvis i nu selv vil ud at købe det :)
 
Håber i elsker Pigna Nature ligeså meget som je gør. ;)

5 kommentarer:

 1. tillykke, jeg er helt vild med ringbindet med hindbær og mariehøns ;-) vil selv gerne have det, tror snart jeg får taget mig sammen til at få fat i det og to andre... Måske, hvis jeg altså husker det, nå men, TILLYKKE!!

  - Bloggeren

  SvarSlet
 2. Tak for kommentaren :) De er ikke svære at få fat på, så det er bare med at købe dem.

  SvarSlet
 3. Hejsa.

  Jeg er altså også helt vild med dine helt fantastiske ringbind! ;D

  Men altså jeg må bare fortælle dig hvor meget jeg misunder dine helt eventyrlige negle/fingre...! :O

  Mange søde hilsner, din Finn :)

  PS. Venter spændt på dine helt vidunderlige indslag... :)))))))

  SvarSlet
 4. Tusind tak Finn, jeg har desværre ikke blogget i noget tid pga. blå tirsdag, skolestart, og så meget andet. Er glad for at du kan lide mine blog indlæg. :) ;)

  SvarSlet
 5. Hej. Jeg ved ikke om den her blog stadig er aktiv, men jeg ville gerne købe nogle af de der pigna mapper, men ved ikke hvor man kan købe dem?
  Ved du hvor man kan det? :)

  SvarSlet