søndag den 1. januar 2012

Politik, Altid det samme!

Hej Alle!
Så er vi i 2012, og jeg er tilbage ved tastarne.
Jeg sad lige og så Helle Thornings tale, og den kritik hun fik bagefter. Jeg er efterhånden ved at være træt af den måde politik altid skal foregå på. Det handler altid om at kritisere andre, og sætte folk i så dårligt lys at de nærmest bliver tvunget til at gøre hvad man vil have dem til. Jeg er træt af at politik kun handler om kritik. Hvorfor føler ingen danskere og ikke mindst politikere at de har et ansvar uanset hvem der sidder ved magten? Jeg synes at man i Dansk politik skulle sætte sig ned på gulvet, og roligt lægge en plan for Danmark. Nu ved jeg godt at jeg får det til at lyde meget nemt, men det mener jeg faktisk også at det er. Uanset hvilken holdning man har, er man vel interesseret i at få Danmark ud af krisen. Det får man ikke ved at række ned på dem der har magten, det får man ved at samarbejde med dem. Det at medierne altid har fokus på om nogen gør noget, eller har gjort noget, de "ikke må" er efter min mening mere skadeligt for vores samfund end at befolkningen ikke får "sandheden" at vide. Der vil altid være folk som er uenige, eller som kun vil skændes, og derfor mener jeg ikke at politikerne skal stå til ansvar overfor vælgerne, men omvendt, nemlig at vælgerne skal stå til ansvar for politikerne. Det er vælgerne der har valgt den røde regering, så må de også stå ved den, og bakke op om den!

Jeg synes det er selvisk, altid at sige at det er politikerne der bryder løfter, og at det er deres ansvar, deres skyld. Jeg mener at man som dansker skal være klog nok til at vide at man aldrig får ALT hvad man ønsker sig, og at det selvfølgelig ikke er muligt for regeringen at holde alt hvad de lover. Hvis ikke de havde lovet mere end de kunne holde, havde de nok aldrig fået magten. Sådan er mennesker, vi vil have mere og mere hele tiden, og ingen skal fortælle os, at det kan vi ikke få!

I er som altid meget velkomne til at kommentere, og jeg håber jeg har sat tanker i gang. Uanset hvilken slags ;)
Godt nytår til alle.

P.S jeg synes selv det er for dårligt at Helle Thorning slet ikke nævnte, at det har været de frivilliges år, det ville ellers have passet meget godt ind. Der blev jeg skuffet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar