søndag den 30. januar 2011

Bogudsalg! :)

I dag har jeg været på bogudsalg, og jeg købte fem bøger. Blandt andet købte jeg nogle bøger jeg aldrig har set før, men de virkede gode, og de kostede kun tredive kroner stykket, så jeg tænkte hvorfor ikke? Den ene af de to hedder Kejserens spion, og den anden hedder Kongen af Kandy. Jeg har også købt Heksejærgerens forbandelse, Heksejærgerens Kamp, og Heksejærgerens Hemmelighed. De er selvfølgelig alle sammen fra samme serie, og jeg har længe gerne ville ha' dem, desværre var det kun 2, 3 og 4 der var på udsalg, så jeg mangler stadig 1, 5, 6 og 7, og da det er hardback jeg har købt dem i, så er de lige et par hundrede kroner dyere end paperback udgaven. Jeg elsker bøger, og jeg har efter hånden fået mange, det eneste problem der er i det, er at selvom jeg faktisk har et stort værelse, så har jeg ikke plads til alle de bøger, jeg har nemlig ikke ret meget vægplads, da to af min vægge er vinduer.
For alle de bøger jeg købte, gav jeg kun 150, og nogen af bøger lå før på omkring 400 kroner! jeg har vist gjort et kup :)

2 kommentarer:

  1. Du er simpelthen nødt til at fortælle mig hvor man kan gøre sådan et kup!!!!!!!!!!!! Hvad med i morgen

    - Bloggeren

    SvarSlet
  2. De har vist stadig bogudsalg i Farum, men så hvidt jeg ved er det stort set alle boghandlere i landet der holder bogudsalg. Så det er bare med at få brugt nogle penge! :)

    SvarSlet