tirsdag den 9. august 2011

Sidste år i folkeskolen! Det er helt vildt!

Hej alle, nu nærmer mit sidste år i folkeskolen sig, og jeg er mildt sagt spændt! Jeg er dog også nervøs, for jeg håber at jeg kan være tro mod mig selv, og koncentrere mig om de ting der er vigtige for mig. Det lyder rigtig plat og teennageagtigt, men jeg føler mig konstant presset af mine omgivelser. Jeg håber jeg i år kan ignorere de normer og regler der er i min klasse, om påklædning og opførsel. Jeg føler jeg står helt alene i en krig mod alkohol, og uprofessionelle og dovne skoleelever. Det lyder ondt, men der er en generel ligegyldighed i klassen hvad angår niveauet i opgaver, og præsentationer, og det er frustrerende at blive skubbet ud fordi man har en højere præstationsevne end de fleste andre. I år vil jeg koncentrere mig om at udvikle mig selv i en ny og spændene retning, og udvide min horisont. Jeg vil gøre mig umage for at klare alt så godt som jeg kan, og samtidig gøre de ting jeg elsker. Jeg vil så hvidt muligt prøve at forholde mig åbent og ærligt overfor alle, også dem jeg ikke er så gode venner med. Hvem ved måske kan det ændre hele min opfattelse af verden :)
Jeg håber at jeg kan score top karaktere samtidig med at jeg bliver ved med at skrive, at gå på biblioteket, blogger og spiller obo. Det bliver nok både hårdt og svært at nå tingene, men det skal nok gå. Hele ens liv handler vel om at prioritere. :) Jeg fandt lige på, at jeg kunne oprette en debat klub for unge. Det kunne være et sted hvor jeg kunne møde andre med behov for at vende problemer og normale hverdagsting vi ikke engang tænker over længere. Det kunne faktisk være sjovt. måske ville jeg så møde nogle mennesker der har noget til fælles med mig. Det lyder sikkert rigtig nørdet, men helt ærligt hvorfor så ikke? Der behøvede ikke at være mange med, vi kunne bare være en mindre gruppe. Og det gode ved selv at gøre sådan noget, er at man så kan vælge lige de emner man vil. :) Det kunne godt være jeg ville gøre det. Jeg vil lige have en chance for at finde rytmen, og så ved jeg også hvornår jeg evt. ville have tid :)
Hvis jeg stadig tør når jeg er tilbage i skolen, så vil jeg helt sikkert gøre det!
Det var alt for i aften, nu skal jeg læse lidt ;)

1 kommentar:

  1. Jeg vil lige påpege at du ikke står "helt alene i en krig mod alkohol, og uprofessionelle og dovne skoleelever", har du glemt hvem du hænger ud med forskellige steder, og apropos det skal jeg lige tale med dig tors. eller fre om at hænge ud ;-)
    Hold ud, kampen ender aldrig, men når VI gør noget er der håb for os

    - Bloggeren

    SvarSlet